Direct naar content

Op zoek naar een extra manier om uw leerwerktraject onder de aandacht te brengen en nieuwe kandidaten te werven in de regio Utrecht? Doe dan mee aan de LeerWerkMarkt.

Tijdens de LeerWerkMarkt gaat u, als werkgever, in korte één op één gesprekken met mogelijk nieuwe werknemers toelichting geven op uw LeerWerkTraject. Een laagdrempelige manier om veel potentiële kandidaten te spreken. Wilt u kennis maken met deze nieuwe talenten? Meld u dan snel (kosteloos) aan! Na aanmelding ontvangt u zo spoedig mogelijk de mogelijke definitieve bevestiging van deelname. Wij maken op basis van de aanmeldingen een selectie om zo te zorgen voor een afwisselend aanbod voor dewerkzoekenden waardoor u ook een afwisselend aanbod van kandidaten kunt spreken en enthousiasmeren. Om in aanmerking te komen voor deelname vragen wij u bij uw aanmelding een omschrijving van uw bedrijf en het door u aangeboden LeerWerkTraject te geven.

Praktische informatie

  • Aanmelden: uiterlijk 20 juni 2023
  • Via: Ellen.bijl@uwv.nl of Marina.Lobanovic@uwv.nl (bij vragen kunt u contact opnemen met Ellen Bijl (06-52855748) of MarinaLobanovic (06-11726902))
  • Datum: dinsdag 27 juni 2023 (in de ochtend)
  • Locatie: UWV, Moeder Teresalaan 100, Utrecht