Direct naar content

Er is grote behoefte aan personeel in de kinderopvang, maar mensen die er aan de slag willen hebben niet altijd de juiste opleidingsachtergrond. Daarom ontwikkelden de branches in de kinderopvang samen met het ministerie van SZW het Ontwikkelpad kinderopvang. Het Ontwikkelpad is een op maat gemaakt pad dat de mogelijkheden voor mbo-praktijkleren in de kinderopvang inzichtelijk maakt. Wat betekent dat voor u als werkgever in de praktijk? Daarover gaat deze startsessie.

In de startsessie vertellen de branchevereniging en NLwerktaanwerk, in samenwerking met de gemeente Utrecht u alles over:

  • de opzet van het ontwikkelpad binnen de kinderopvang
  • de subsidieregeling voor de loonkosten van groepshulpen die vanaf dit jaar beschikbaar is.
  • hoe u kunt starten en waar u tools en ondersteuning kunt vinden.

Het is een interactieve sessie waarin u aan tafel zit met werkgevers uit de regio Utrecht. U kunt kennis en ervaringen uitwisselen, en we horen graag van u als ondernemers wat u nodig heeft. Ook als u personeelsuitdagingen of vragen heeft die niet alleen met het ontwikkelpad op te lossen zijn.

Praktische informatie Datum: 12 juni 2024 Tijd: 10-12 uur (met aansluitend kleine lunch) Locatie: Stadskantoor, Stadsplateau 13511 ED Utrechtruimte V33 (6e etage). Kosten: geen Inschrijven: kinderopvang@nlwerktaanwerk.nl

Laat u met andere ondernemers bijpraten over deze kans. We zien u graag op 12 juni 2024!