Direct naar content

Na succesvolle pop-ups in Nieuwegein, Maarssen en Woerden, opent de Ik Zorg Shop pop-up store op 3 november haar deuren in het centrum van Utrecht. De Ik Zorg Shop is een winkel waar je terecht kunt voor informatie en inspiratie over werken in zorg en welzijn. Wat betekent werken in de zorg nu eigenlijk echt? Wat ga je doen? Als ik nog geen opleiding heb wat zijn dan mijn mogelijkheden?  Het antwoord op deze vragen en meer vind je in de Ik Zorg Shop.

De feestelijke opening zal worden verricht door wethouder Maarten van Ooijen samen met Ik Zorg-ambassadeur Olga van Gaal. Zij is werkzaam op de verpleegafdeling Kinderchirurgie in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. De zorg en het welzijn van kinderen staan in deze editie van de Ik Zorg Shop centraal. Het  Prinses Máxima Centrum is deelnemer in deze pop-up store en ook kinderopvangorganisatie Kind & Co Ludens doet deze editie mee. Het personeelstekort in de kinderopvang is momenteel groot, dus zij kijken er naar uit mensen te ontmoeten die enthousiast zijn en meer willen weten over het werken bij een kinderdagverblijf of bso.  “Iedereen die geïnteresseerd is in een baan in de zorg is welkom in de pop-up store. Of je nou al jaren ervaring hebt, of op zoek bent naar iets nieuws of nog een opleiding moeten volgen”, vertelt Leontien van Lierop van Utrechtzorg, projectleider van de Ik Zorg Shop. “In de shop werken loopbaancoaches en vertegenwoordigers van de verschillende zorg-en welzijnsorganisaties uit de regio. Zij geven je informatie, je kunt in gesprek om uit te vinden wat bij je past of welke opleiding je bijvoorbeeld het beste kan volgen.”

Ben je nieuwsgierig of werken in de zorg en welzijn bij je past? Kom langs in de Ik Zorg Shop! Je vindt de shop van 3 tot 26 november op Achter Clarenburg 23.  De winkel is geopend van 10.00 tot 16.30 u op woensdag, donderdag en vrijdag.

Meer lezen over de Ik Zorg Shop? Kijk op www.ikzorgshop.nl

Ik zorg