Direct naar content

WerkgeversServicepunt Midden-Utrecht besteedt veel aandacht aan toegankelijkheid, gebruiksgemak en vindbaarheid. Wij proberen alle informatie zo aan te bieden dat iedereen deze eenvoudig kan vinden en gebruiken.

Melding van ontoegankelijkheid

Vind u dat onze website niet voldoet of heeft u geen toegang tot de informatie die u zoekt, laat het ons weten. Hiermee helpt u ons de website te verbeteren, zodat u en anderen een juiste toegang hebben tot onze informatie.

Per 23 september 2020 dient de website te voldoen aan de webrichtlijnen.

Schrijft u hierin in ieder geval het probleem op en vermeld de link naar de betreffende pagina. Wij kunnen uw melding nog beter beoordelen als u ook aangeeft welk besturingssysteem u gebruikt. Ook gegevens over uw browsersoftware en eventueel gebruik van hulpmiddelen, schermlezer, schermvergrotingsoftware of spraakherkenningssoftware kan ons helpen. Met deze informatie kunnen wij kijken of het probleem veroorzaakt wordt door instellingen op onze website of door instellingen van uw computer of mobiel apparaat. Wij nemen uw melding in onderzoek en informeren u over de voortgang.

Aanpak om de toegankelijkheid van onze website te bevorderen

Wij hebben de volgende maatregelen genomen om naleving van de toegankelijkheidseisen te bevorderen:

  • Interne controle vóór publicatie: Onze redactie toetst vóór publicatie alle content op toegankelijkheid.
  • Periodieke interne controle: Onze redactie voert periodiek tussentijdse controles uit op de content.

 

Probleem met de toegankelijkheid van deze website?

Als u ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen een toegankelijkheidsprobleem ervaart op onze website, laat het ons dan weten.

contact