Direct naar content

Tien Utrechters maakten op woensdag 1 februari kennis met drie bijzondere IT-bedrijven. Tijdens een informele en gezellige ‘minitour’ door de stad werden de deelnemers in vogelvlucht langs de vele facetten van  de IT-branche gevoerd.

Techground, Daat en Macleasy

De ochtend begon in het Stadskantoor. Daar zijn twee IT-bedrijven actief die samenwerken met de gemeente Utrecht. De eerste is Techgrounds. Techgrounds is een organisatie die mensen helpt om een IT-opleiding te volgen en een baan te vinden. Het tweede bedrijf, ook in het Stadskantoor, was Daat. Daat is een bedrijf dat klanten helpt bij het verzamelen en gebruiken van data. De gemeente Utrecht werkt samen met Daat en er is al een aantal mensen vanuit een uitkering aan de slag gegaan bij dit bedrijf. De ochtend eindigde op het Vredenburg, bij Macleasy. Dit bedrijf repareert en onderhoudt Apple-computers. Dit doen ze op een sociale en duurzame manier.

Deze drie bedrijven hebben een sociaal hart en werken graag samen met mensen die een tijdje niet gewerkt hebben, een arbeidsbeperking hebben, of wat extra begeleiding kunnen gebruiken.

Spreekt dit verhaal u aan, en wilt u als werkgever meer weten over hoe WSP Midden-Utrecht u kan helpen om uw zakelijke en maatschappelijke ambities te behalen? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze bedrijfsadviseurs.

Neem contact op met een bedrijfsadviseur
_1110660