Direct naar content

In samenwerking met uitzendbureau Timing biedt WerkgeversServicepunt Midden-Utrecht werkzoekenden met interesse in logistiek de ‘logistieke carrousel’ aan. De carrousel is een leerwerktraject van drie maanden en laat werkzoekenden kennismaken met verschillende beroepen binnen de branche.

Tijdens de eerste maand volgt de deelnemer, na een positieve intake, een heftruckcursus. In de tweede maand bestaat de mogelijkheid om een reachtruckcertificaat te behalen en in de derde maand kan hij of zij de carrousel afsluiten met het behalen van een VCA-certificaat. Iedere maand is de deelnemer bij een andere werkgever aan de slag en na de derde maand komt hij/zij in dienst bij een van de werkgevers op basis van een uitzendcontract bij Uitzendbureau Timing.

lwt-LAPTOP-TO7USE8D

De ‘logistieke carrousel’ is onderdeel van het project Samen Sterk voor Werk. Daarin slaan Timing en WSP Midden-Utrecht de handen ineen om mensen met een uitkering een passende werkplek te bieden in de sectoren productie, logistiek, schoonmaak, administratie, zorg en callcenter.

  • Meer informatie over het traject ‘logistieke carrousel’ en het aanmelden van kandidaten: Hans Brandenbarg, h.brandenbarg@wgsp-lekstroom.nl
  • Meer informatie over Uitzendbureau Timing: Uitzendbureau voor uitvoerend werk | Timing