Direct naar content
23.02.2023

Voor de inrichting van de nieuwe warenhuizen heeft TK Maxx de hulp ingeroepen van Gemeente Utrecht (Gemeente Utrecht ) en UWV voor werkgevers ,  Werkgeverservicepunt Kromme Rijn Heuvelrug en Werkgeversservicepunt Utrecht.

Samen organiseerden zij op 20 februari een Speeddate voor kandidaten die openstaan voor een nieuwe uitdaging, nieuw zijn op de arbeidsmarkt (of zelfs nieuw in Nederland) en met enige begeleiding zelfstandig aan de slag kunnen in het nieuwe warenhuis in Utrecht. Tijdens deze speeddate, die plaatsvond op het Stadskantoor in Utrecht gingen de recruiters van TK Maxx in verschillende rondes in gesprek met 10 kandidaten.

“Een samenwerking zoals met Marina Lobanovic is erg fijn. Ze heeft ons afgelost en een aantal leuke nieuwe collega’s rijker gemaakt.
Deze contacten gaan we onderhouden, niet alleen in Utrecht, maar landelijk”, zegt Sabrina Danker de recruiter van  TK MAXX. “We genoten ervan om gasten te zijn en speeddates te kunnen hebben. Bedankt, mede namens Nicky, Jake Davies Eric Zwaan