Direct naar content

Op woensdag 10 april vindt de interactieve sessie Candidate experience; creatief werven en profileren als werkgever” plaats. Deze sessie is onderdeel van het kennisfestival 2024 en draagt als kennissessie bij aan de oplossingsstrategie voor personeelstekorten “Nieuw talent aanboren”.

 

Het is niet altijd eenvoudig om onbekend talent te bereiken. Hoe pak je dit als werkgever aan? En hoe behoud je deze nieuwe collega’s binnen je organisatie? De candidate experience is de ervaring die de potentiële kandidaat op doet tijdens het werving- en selectieproces. Vanaf het eerste contact met jou als werkgever tot het moment dat deze bij je in dienst gaat. Het gaat hierbij om de beleving van de kandidaat. De beleving wordt waardevoller als je een ervaring, een inzicht, of een vaardigheid meegeeft. Dit vergroot de kans dat de kandidaat voor je kiest, de positieve ervaring deelt met anderen en versterkt jouw imago als werkgever.

 

Samantha Beaufort, Manager WerlgeversServicepunt Midden-Utrecht, neemt je in deze kennissessie op een interactieve wijze mee in de candidate experience. Na deze sessie ben je in het bezit van praktische handvatten om hiermee aan de slag te gaan binnen je organisatie.

Programma:
Inloop      13.00 uur
Start         13:15 uur
Einde        15:15 uur
Locatie    Stadshuis Nieuwegein

Wil je dit niet missen?
Meld je dan z.s.m. maar uiterlijk vóór vrijdag 5 april aan.

Klik hier om je aan te melden