Direct naar content

Ben jij graag buiten? Dan is werken in de infra misschien wel iets voor jou. Op donderdag 25 mei kun je kennismaken met Willemsen Infra. Zij werken op alle verschillende gebieden binnen de Infra. Hieronder vind je een overzicht.

Nieuwsgierig? Meld je aan via utrechtwerkt@utrecht.nl . Vergeet niet je schoenmaat door te geven, in verband met veiligheidsschoenen die je te leen krijgt tijdens de ochtend.

De dag duurt van 10.00 tot 13.00 uur en je krijgt een lekkere lunch!

Wat doen ze allemaal bij Willemsen Infra?

Elementen

Dit is het uitbreken en aanbrengen van straatwerk. Als opperman zorg je ervoor dat de stratenmaker zijn werk uit kan voeren, je verzorgt de benodigde materialen en grondsoorten terwijl je de volgende dag op een (elektrische)minigraver zelf de gleuven graaft. Je werkt altijd buiten en met collega’s.

Riolering

Je vervangt, herstelt of legt nieuwe riolering aan. Bijvoorbeeld de riolering vanuit een woning naar het openbaar riool (de grote vierkant of ronde putten in de weg). Je werkt o.a. met een (elektrische)minigraver om een rioolbuis te vervangen of nieuw aan te leggen. Je werkt altijd buiten en met collega’s.

Kolkenzuigen

Je zuigt kolken leeg en spuit deze schoon. Je loopt voor de auto uit en zorgt samen met je chauffeur voor een goede afwatering van de kolken. Of word je liever zelf chauffeur? Je werkt altijd buiten en met je collega 

Gemalen

Je zuigt gemalen leeg en spuit ze schoon. Een gemaal is de verzamelput van huishoudelijk afvalwater waarin een pomp het afvalwater verpompt naar de zuivering. Vind jij elektriciteit spannend en zoek je een elektrische mechanische uitdaging? Je werkt meestal zelfstandig buiten en binnen.

Of zit je liever in de put? Ook dat is mogelijk! Je daalt af in het riool en herstelt, reinigt of vervangt de leiding of pomp. Je werkt binnen en buiten met collega’s.

Lekkere lunch

Tijdens deze leuke ochtend maak je kennis met je misschien wel toekomstige collega’s. Er zijn hapjes en drankjes en bij de afsluiting krijg je een goodie-bag (met kleine cadeautjes) mee naar huis.

Vacatures

Wil je alvast een kijkje nemen tussen de vacatures bij Willemsen Infra? www.willemseninfrabv.com/vacatures

 

Afbeelding1
Willemsen Infra - gemalen
Afbeelding2
Willemsen Infra - riolering
Afbeelding3
Willemsen Infra - elementen