Direct naar content

Wilt u op een informele en laagdrempelige manier in contact komen met direct beschikbare werkzoekenden? Bied dan uw vacatures en/of scholingstrajecten aan tijdens de online banenmarkt van regio Midden-Utrecht. WSP ondersteunt u graag bij het invullen van uw vacatures. De juiste kandidaat vinden is echter niet eenvoudig. Zeker niet in deze tijd. Daarom organiseren we een online banenmarkt via LinkedIn. Tijdens deze online banenmarkt presenteren werkzoekenden uit verschillende sectoren zichzelf. Dus hopelijk doet u mee door uw vacatures en/of scholingstrajecten te plaatsen.

Wat is de Online Banenmarkt Midden-Utrecht?

De Online Banenmarkt Midden-Utrecht is een besloten platform waar werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen vinden. U kunt er actuele vacatures plaatsen en werkzoekenden kunnen direct reageren. Tegelijkertijd biedt het platform werkzoekenden de mogelijkheid zichzelf te presenteren met hun CV en/of een pitch. Desgewenst kunt u rechtstreeks met de kandidaat contact opnemen. Deze groep is toegankelijk voor álle werkzoekenden uit de regio, zonder restricties ten aanzien van opleiding en ervaring. Daarnaast zijn alle werkgevers en intermediairs uit de regio van harte welkom. Vanuit alle sectoren, ongeacht bedrijfsgrootte en -activiteiten.

Zo werkt het

 Zoek op LinkedIn ‘Online Banenmarkt Midden-Utrecht’. Klik op de button ‘Lid worden.’ U krijgt binnen 24 uur en/of op de eerstvolgende werkdag bericht dat u als lid bent toegelaten.
 Plaats uw vacature in het veld ‘Begin een gesprek in deze groep’. Zorg voor een duidelijke en volledige vacaturetekst.
 U kunt vacatures op 7 Juni tussen 13.00 en 16.00 uur plaatsen. De vacatures blijven maximaal tot 4 weken na het evenement op de pagina staan.
 BELANGRIJK Vergeet niet tijdens het evenement regelmatig de pagina te verversen, zodat u steeds de meest actuele stand van zaken ziet. Ziet u een kandidaat waarmee u in contact wilt komen, reageer dan via de knop ‘Commentaar’, en typ uw reactie in het veld ‘Voeg commentaar toe’.

Doe mee om deze editie tot een succes te kunnen maken!