Direct naar content

Heb jij moeite om een passende baan te vinden? Dan ben je dinsdagmiddag 14 februari van harte welkom om gratis deel te nemen aan de Meet&Greet. Kom naar VodafoneZiggo in Utrecht en maak kennis met werkgevers die voor jou open staan.
De meeste werkgevers komen uit de regio Utrecht en er zitten een aantal landelijke werkgevers bij. Aan jou de keuze bij wie je wil aanschuiven. Kennismaken staat centraal. Ontdek kansen en ga op een informele manier met werkgevers in gesprek die open staan voor jou. Laat je verrassen door wat er allemaal mogelijk is. Je kunt met zo veel werkgevers in gesprek als je wilt.

Extra webinars om je voor te bereiden

Om je goed voor te bereiden op de Meet&Greet en de gesprekken met werkgevers, organiseert Onbeperkt aan de Slag regelmatig Webinars waar je kosteloos aan kunt deelnemen. Neem gerust een kijkje op de website van Onbeperkt aan de Slag https://onbeperktaandeslag.nl/werkzoekend/ en meld je aan.

Alles nog even op een rij

Wat: Meet&Greet Midden-Utrecht
Wanneer: Dinsdagmiddag 14 februari 2023
Hoe laat: 14:30 uur tot 17:00 uur Waar: VodafoneZiggo Vredenburgpassage 128 (Hoog Catharijne), 3511 WR Utrecht
Aanmelden: https://onbeperktaandeslag.nl/MeetGreetXXL-Utrecht-14-februari

Belangrijk: Let vanaf 9 februari goed op je mail, je ontvangt namelijk van VodafoneZiggo een persoonsgebonden QR-code waarmee je toegang krijgt tot de Meet&Greet. Bewaar die goed op je mobiel of print ‘m uit en zorg dat je die bij je hebt. Zo weet je zeker dat je naar binnen mag en kunt deelnemen.