Direct naar content

Ontdek jouw talent in techniek op de Techniek Doe Dag

Er zijn volop baankansen in de techniek! Ook zonder werkervaring is veel mogelijk. Wil je ontdekken of de techniek iets voor je is? Voor het eerst sinds drie jaar vindt er weer een Techniek Doe Dag (TDD) plaats. Deze wordt gehouden op zaterdag 24 september van 10.00 tot 15.00 uur bij de Utrechtse Werkvoorziening in Utrecht.

Ontdek jouw talent in techniek

Tijdens de Techniek Doe Dag kun je ontdekken of een baan in de techniek echt bij jou past. Er zijn ongeveer 35 bedrijven die je enthousiast willen maken voor hun vakgebied. Niet door een mooi verhaal te vertellen. Maar door het je te laten ervaren met mooie technische opdrachten. Je kunt zelf de handen uit de mouwen steken en kennis maken met het werk van een zonnepanelenmonteur, fietstechnicus, lasser, timmerman en meer.

Vrijblijvend voor iedereen

De Techniek Doe Dag is er voor iedereen! Voor starters, maar ook voor zij-instromers vanuit een ander vakgebied. Oriënteren is geheel vrijblijvend. Wil je verder in de techniek? Dan zijn er organisaties aanwezig die je hier direct verder in kunnen helpen.

Locatie

De TDD wordt gehouden bij de Utrechtse Werkvoorziening (UW) aan de Niels Bohrweg 121 in Utrecht. UW is gelegen op industrieterrein Lage Weide tussen Maarssen en Utrecht. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De locatie is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Aanmelden

Wil je ervaren of de techniek iets voor je is?  Meld je aan via de website van de Techniek Doe Dag: www.techniek-doe-dag.nl

De Techniek Doe Dag is een initiatief van het ServicePunt Techniek en de WerkgeversServicepunten Midden-Utrecht, Gooi- en Vechtstreek en de regio Amersfoort.