Direct naar content

Op 21 september 2024 organiseren we de vierde editie van de Techniek Doe Dag. Deze dag kan iedereen de techniek ontdekken van 10.00-14.00 uur bij het UW bedrijf aan de Niels Bohrweg 121 in Utrecht.

De Techniek Doe Dag (TDD) is een jaarlijks evenement voor iedereen die zich wil oriënteren naar werken in de techniek. Het motto van de TDD is “Steek je handen uit je mouwen en beleef de wereld van techniek.”  De TDD is voor iedereen; de starter, de omscholer, mannen, vrouwen, werkenden en werkzoekenden. Iedereen is welkom!

De organisatie van de TDD is een initiatief van Servicepunt Techniek. In dit Servicepunt bundelen verschillende (sector)partijen hun krachten samen ter versterking van de regionale technische arbeidsmarkt. Het WerkgeversServicepunt en Werkcentrum regio Amersfoort zijn onderdeel van het Servicepunt Techniek.

Activiteit aanbieden?

Wil je als werkgever meedoen aan de TDD? We zijn op zoek naar inspirerende technische bedrijven. Belangrijk is dat je zelf een doe-activiteit aanbiedt die past bij jouw organisatie!

Je kunt je bedrijf voor 1 juli 2024 aanmelden door een mail te sturen aan techniekdoedag@uwv.nl.

De techniek ontdekken?

Wil jij als bezoeker kennis maken met de techniek tijdens deze dag? Je kunt je aanmelden via de website van de Techniek Doe Dag. Bekijk hier ook de aftermovie van vorig jaar.

De dag wordt georganiseerd door verschillende organisaties in de arbeidsmarktregio’s Amersfoort en Utrecht, waaronder het Werkcentrum regio Amersfoort en de WerkgeversServicepunten regio Amersfoort, Gooi- en Vechtstreek en Midden-Utrecht. Het is een initiatief van Servicepunt Techniek Midden.

Maar de TDD wordt vooral mogelijk gemaakt door ongeveer 35 enthousiaste bedrijven met ontzettende leuke en inspirerende technische doe-activiteiten. Deze bedrijven maken tijd vrij om jou kennis te laten maken met heel veel technische werkzaamheden.