Direct naar content

De UWV Werkgeverscongressen Online vormen het jaarlijkse kennisevenement met interessante informatie van UWV voor HR-professionals of vertegenwoordigers van (middel)grote werkgevers in Nederland. Ook dit jaar is het doel om u te informeren over de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en in de sociale zekerheid.

Door de beperkende maatregelen i.v.m. Covid-19 konden in het afgelopen najaar van 2020 de UWV Werkgeverscongressen geen doorgang vinden. Inmiddels zijn de nieuwe data bekend en heeft UWV besloten de congressen wederom digitaal aan te bieden begin 2021.

Op 9 en 10 februari worden zo’n 2.000 werkgevers online in verbinding gebracht met experts van UWV. Werkgevers kunnen verschillende kennissessies online volgen om bijgepraat te worden over belangrijke wet- en regelgeving rond ontslag, ziekte en re-integratie én de laatste stand van zaken over regelgeving voor werkgevers met betrekking tot de gevolgen die zij ondervinden vanwege het coronavirus. Ook geven wij een blik op de toekomst.

Alle presentaties worden uitgezonden met een live chat-mogelijkheid met sprekers en standhouders. Het programma is compacter doordat alles digitaal is, maar is zeker niet minder informatief, actueel en waardevol voor de doelgroep.

Kijk hier voor meer informatie of om je in te schrijven.