Direct naar content

Vind uw nieuwe technisch talent!

Voor bedrijven in de Bouw en Techniek organiseren het Servicepunt Techniek en de WerkgeversServicepunten regio Amersfoort, Midden-Utrecht en Gooi- en Vechtstreek op donderdag 18 maart van 16.00 tot 17.30 uur het Webinar Behoud vakmanschap en nieuwe instroom in coronatijd.

We hebben elkaar nodig!

Er is nog steeds een grote vraag naar technisch personeel. Wij hebben een twintigtal kandidaten in begeleiding die staan te springen om in de techniek aan de slag te gaan. Daarnaast zijn er veel werkzoekenden in ons bestand die graag (weer) in de techniek willen werken. Willen jullie de deuren openen voor een kandidaat en hem of haar kosteloos een dagdeel mee laten lopen in jullie bedrijf?

Inhoud Webinar

Tijdens het Webinar willen we interactief en concreet met werkgevers uit de bouw en techniek in gesprek. We vertellen wat wij kunnen bieden, maar horen ook graag jullie ideeën. Wat hebben jullie van ons nodig?

Tijdens het Webinar komen de volgende onderwerpen naar voren:

  • Aanbodkant: welke kandidaten zijn beschikbaar?
  • Kennis maken met techniek: wie wil zijn bedrijf open stellen?
  • Praktijkvoorbeeld
  • De kunst van jobcarving (het splitsen van werkzaamheden)
  • Onze ondersteuning

Aanmelden

Doet u mee? Laat u inspireren en informeren tijdens het Webinar. Aanmelden kan tot en met 15 maart door uw gegevens te mailen naar communicatiewsp@amersfoort.nl. U ontvangt enkele dagen voor 18 maart ( 16.00 uur – 17.30 uur ) een link waarop u kunt deelnemen.

1