Direct naar content

Dinsdag 19 maart a.s. organiseert het WerkgeversServicepunt Midden-Utrecht de tweede kennissessie “Werk anders organiseren vanuit een inclusieve mindset” in vorm van een Webinar.

Deze Webinar is onderdeel van het kennisfestival 2024 en draagt als kennissessie bij aan de oplossingsstrategie voor personeelstekorten “Werk anders organiseren”.

Onderwerpen als “hoger ziekteverzuim dan het landelijk gemiddelde van 4,8%, een groeiend bedrijf, oplopende werkdruk of een pensioneringsgolf” kunnen allemaal (toekomstige) uitdagingen zijn voor jou als werkgever. Maar hoe bied je dit het hoofd? Met de dienstverlening Bedrijfsadvies Inclusieve Arbeidsorganisatie (BIA) oftewel functiecreatie biedt het WerkgeversServicepunt Midden-Utrecht aan werkgevers een advies op maat waarin duurzame oplossingen voor knelpunten met betrekking tot de bezetting en inzetbaarheid van personeel zijn opgenomen.

 

Tijdens deze Webinar zal Edwin van Dijk, adviseur bij het WerkgeversServicepunt Midden-Utrecht, uitleg geven over deze dienstverlening, de methode, hoe een analist te werk gaat en de meerwaarde.

Start      14:00 uur
Einde    15:00 uur
Locatie  Link naar Webinar volgt bij aanmelding

Wil je dit niet missen?
Meld je dan z.s.m. maar uiterlijk vóór vrijdag 15 maart aan.

Klik hier om je aan te melden