Direct naar content

Op donderdag 29 februari 2024 organiseert WerkgeversServicepunt Midden-Utrecht Werk Expo 2024 in het Beatrixgebouw in Utrecht.

En jij als werkgever in de regio Utrecht, bent van harte uitgenodigd! Tijdens dit event krijg je als werkgever de kans om te laten zien wat jij te bieden hebt aan potentiële nieuwe medewerkers. Geef een demonstratie, een workshop of laat op een andere manier zien hoe werken bij jou eruit ziet! Werk Expo 2024 is een interactieve dag waar je in contact komt met allemaal geïnteresseerde kandidaten uit de hele regio. Let op; er is beperkt plek, dus meld je snel aan! Alle inwoners van de regio Utrecht (met én zonder uitkering) worden uitgenodigd voor Werk Expo 2024. De variatie in kandidaten is dan ook reuze! Meld je snel aan en wie weet vind jij jouw nieuwe medewerkers!

Aanmelden

Enthousiast geworden? Mail dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk vóór 19 februari 2024 naarWerkgeversServicepunt-Utrecht-Midden@uwv.nl o.v.v. Werk Expo. Vermeld bij je aanmelding ook wat je aan de bezoekers wil laten zien.
Wij willen ons aanbod voor werkzoekenden nauwkeurig afstemmen dus bellen wij je binnen een week om de aanmelding door te nemen. Totdat wij je gesproken hebben is de aanmelding nog niet definitief.