Direct naar content

Kent u werkzoekenden of heeft u cliënten met belangstelling voor techniek? Wijs ze dan op de Winterschool van de Beroepentuin op 23, 24 en 25 januari. 

Tijdens de Winterschool kunnen geïnteresseerden kennismaken met verschillende beroepen binnen de installatie- en elektrotechniek. Zo kunnen deelnemers op die dagen zelf ervaren wat het is om zonnepanelen te plaatsen, kranen te monteren en lichtpunten aan te sluiten.

Locatie van de Winterschool is De Beroepentuin in Utrecht (Gageldijk 182). Op de eerste twee dagen maken deelnemers kennis met alle specialismes binnen de installatie- en elektrotechniek. De derde dag biedt verdieping in een richting naar keuze. Deelnemen aan één of twee dagen is mogelijk, maar het advies is om alle drie de dagen aanwezig te zijn. Deelname is kosteloos en reiskosten worden vergoed. De Nederlandse taal is niet het belangrijkste. Er is altijd iemand aanwezig om te helpen met vertalen.

De Winterschool wordt georganiseerd door de Beroepentuin in samenwerking met Servicepunt Techniek, WerkgeversServicepunten Midden-Utrecht, Amersfoort en Gooi- en Vechtstreek.

Aanmelden: utrechtwerkt@utrecht.nl

Geef bij aanmelden ook aan op welke dag/dagen de deelnemer aanwezig wil zijn.

Utrecht – De Beroepentuin