Direct naar content

Op dinsdag 4 april organiseert UWV in samenwerking met WSP Midden-Utrecht een banenmarkt op LinkedIn. Wilt u op een informele en laagdrempelige manier in contact komen met direct beschikbare werkzoekenden? Bied dan uw vacatures en/of scholingstrajecten aan tijdens deze online banenmarkt, waar werkzoekenden uit verschillende sectoren zichzelf presenteren. U bent als werkgever van harte uitgenodigd om mee te doen door uw vacatures en/of scholingstrajecten te plaatsen.

Wanneer en waar

Datum           : dinsdag 4 april
Tijd               : 13 uur tot 16 uur
Locatie          : ONLINE op LinkedIn, ‘Online Banenmarkt Midden-Utrecht’

Wat is de Online Banenmarkt Midden-Utrecht?

De Online Banenmarkt Midden-Utrecht is een besloten platform waar werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen vinden. U kunt er actuele vacatures plaatsen en werkzoekenden kunnen direct reageren. Tegelijkertijd biedt het platform werkzoekenden de mogelijkheid zichzelf te presenteren met hun CV en/of een pitch. Desgewenst kunt u rechtstreeks met de kandidaat contact opnemen.

Deze groep is toegankelijk voor álle werkzoekenden uit de regio, zonder restricties ten aanzien van opleiding en ervaring. Daarnaast zijn alle werkgevers en intermediairs uit de regio van harte welkom. Vanuit alle sectoren, ongeacht bedrijfsgrootte en -activiteiten.

(De Online Banenmarkt Midden- Utrecht vindt iedere eerste dinsdag van de even maand plaats)

Zo werkt het

  • Zoek op LinkedIn ‘Online Banenmarkt Midden-Utrecht’. Klik op de button ‘Lid worden.’ U krijgt binnen 24 uur en/of op de eerstvolgende werkdag bericht dat u als lid bent toegelaten.
  • Plaats uw vacature in het veld ‘Begin een gesprek in deze groep’. Zorg voor een duidelijke en volledige vacaturetekst.
  • U kunt vacatures op 4 april tussen 13.00 en 16.00 uur plaatsen. De vacatures blijven maximaal tot 4 weken na het evenement op de pagina staan.
  • BELANGRIJK Vergeet niet tijdens het evenement regelmatig de pagina te verversen, zodat u steeds de meest actuele stand van zaken ziet. Ziet u een kandidaat waarmee u in contact wilt komen, reageer dan via de knop ‘Commentaar’, en typ uw reactie in het veld ‘Voeg commentaar toe’.

Meer informatie

Uitgebreide informatie en uitleg vindt u op onderstaande pagina’s: