Direct naar content

Op maandag 27 juni 2022 organiseren VNO-NCW Midden in samenwerking met Start Foundation en WSP Midden-Utrecht een rondetafelgesprek over open hiring. Open hiring houdt in dat je als werkgever mensen in dienst neemt zonder sollicitatiegesprek en zonder beoordeling van een CV. Iedereen die wil werken is welkom, ongeacht opleiding of ervaring. In het traditionele werving- en selectieproces sluiten we bewust en onbewust veel mensen buiten. Open hiring geeft aan gebruikelijke vooroordelen en twijfels geen ruimte.

Start Foundation introduceert Open Hiring in Nederland. Ze informeren en stimuleren werkgevers om deze nieuwe manier van personeel werven te gaan proberen. Jos van Delft van Start Foundation vertelt tijdens het rondetafelgesprek samen met een werkgever meer over Open Hiring. Ook kun je al je vragen en tips met elkaar bespreken. Wil je als werkgever slimmer werven, kom dan naar onze inspiratiesessie om te kijken wat open hiring voor jouw organisatie kan opleveren.

Wil je weten of open hiring iets voor uw organisatie is? Doe dan mee! Er zijn twee gespreksrondes: de eerste van 14:00 tot 15:00 uur en de tweede van 15:00 tot 16:00 uur. Het evenement vindt online plaats via Microsoft Teams.

Aanmelden kan via viola.bink@uwv.nl o.v.v. ronde 1 of ronde 2.