Direct naar content

NBBU organiseert samen met het UWV WerkgeversServicepunt Midden-Utrecht en Servicepunt Flex een digitale informatiebijeenkomst over de samenwerking met UWV en gemeenten binnen de regio Midden-Utrecht. Het doel is om aan de slag te gaan met de kandidaten die werkzoekend zijn. De doelgroep bestaat uit uitzendbureaus die zijn aangesloten bij de NBBU.

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat meer mensen noodgedwongen gebruik maken van een WW-uitkering. Zij willen graag weer aan de slag en kunnen uw hulp daarbij goed gebruiken!

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u:

  • Een korte presentatie over de regionale arbeidsmarkt en inzicht in het aanbod van werkzoekenden in de regio Utrecht. Door de coronacrisis is de samenstelling van de werkzoekenden erg veranderd.
  • Inzicht in samenwerkingsmogelijkheden met UWV/WSP. Wist u bijvoorbeeld al dat het WSP naast kandidaten met een WW-uitkering ook kandidaten met een andere uitkeringsachtergrond naar werk begeleidt?
  • Tips/ervaringen van een uitzender die al intensief samenwerkt met het WSP Utrecht-Midden.

Leony Spijkerman, adviseur van het WSP Utrecht-Midden zal ook bij de bijeenkomst aanwezig zijn en denkt graag met u mee over de opties voor uw organisatie.

Bent u werkzaam in Midden-Utrecht* en wilt u meer weten over welke kansen deze samenwerking u biedt? Meld u dan nu aan voor de digitale bijeenkomst op 20 januari 2021!

*Utrecht-Midden bestaat uit de gemeenten Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Woerden en Zeist.

Aanmelden via de website van NBBU