Direct naar content

Dit jaar vindt de Techniek Doe Dag plaats op 10 juni. De Techniek Doe Dag is voor werkgevers een unieke gelegenheid om in contact te komen met mogelijk toekomstige werknemers/collega’s. Aanmelden kan nu!

De Techniek Doe Dag is er voor iedereen. Mensen mét en zonder uitkering. Jong en oud. Vrouwen en mannen. Voor huis-tuin-en-keukenklussers en voor avontuurlijke mensen die interesse hebben in een zij-instroomtraject. Ervaring in techniek niet vereist.

Tijdens de Techniek Doe Dag gaan bezoekers samen met u en met vakmensen van tientallen andere bedrijven aan de slag met metaalbewerking, houtbewerking, bouw, fiets en autotechniek, installatie, elektro en machinebouw.

Op de Techniek Doe Dag bent u ambassadeur van uw sector.  Uw vakmensen geven een inkijkje in de werkzaamheden van uw bedrijf. Het is belangrijk dat bezoekers de techniek kunnen beleven door zelf te proberen.

De Techniek Doe Dag is een jaarlijks evenement en een initiatief van Servicepunt Techniek Utrecht, Amersfoort Gooi- en Vechtstreek. Mede mogelijk gemaakt door WSP Midden-Utrecht, WSP regio Amersfoort, WSP Gooi- en Vechtstreek en vele partners uit de techniekbranche.

  • Aanmelden of meer informatie? Neem contact op met WerkgeversServicepunt Midden-Utrecht via Stijn Thijssen, tel. 06-29418515, of techniekdoedag@uwv.nl
  • Meer informatie: www.techniek-doe-dag.nl